Ik heb een ritfactuur nodig

Als u btw-facturen voor uw ritten wilt ontvangen, moet u een belastingprofiel bij Uber aanmaken. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar uw Uber-belastingprofiel.
  2. Voer uw belastinggegevens in.
  3. Selecteer Indienen. U kunt nu facturen downloaden voor elke rit die u maakt.

De informatie die u verstrekt:

• Moet wettelijk correct zijn
  • Kan door de Belastingdienst worden geverifieerd
  • Staat op uw facturen vermeld

Een btw-factuur downloaden:

1. Log in op riders.uber.com/trips.
  2. Ga naar 'Mijn ritten'.
  3. Kies de rit waarvoor u de factuur nodig hebt.
  4. Selecteer Details bekijken.
  5. Selecteer Factuur downloaden in de rechterbovenhoek.

We zijn bezig om facturen beschikbaar te maken via de Uber-app.

Pas ritfacturen aan

Facturen kunnen niet worden aangepast nadat u een rit hebt gemaakt. Zorg dat uw belastingprofiel vóór het aanvragen van een rit is aangepast.

Uw belastingprofiel maakt u als volgt bij:

1. Ga naar riders.uber.com/tax-profiles.
  2. Actualiseer uw belastinggegevens.
  3. Selecteer Verzenden.

Kan ik een factuur bewerken?

Nee, facturen kunnen niet worden bijgewerkt nadat je die hebt ontvangen.

Ik ontvang geen facturen

Controleer de gegevens van uw belastingprofiel als u geen ritfacturen ontvangt van Uber:

1. Ga naar uw Uber-belastingprofiel.
  2. Controleer je belastinggegevens en actualiseer deze, indien nodig.
  3. Selecteer Verzenden.

Heeft u feedback over btw-facturen?

We stellen uw feedback op prijs en doen er alles aan om onze diensten te verbeteren.