Problemen oplossen met tweestapsverificatie

Bij sommige functies van de tweestapsverificatie kies je zelf of je die wilt gebruiken ter beveiliging van je account. Soms wordt je gevraagd om je telefoonnummer te verifiëren, zodat je account goed beveiligd is.

Tijdens het aanmelden kun je een verificatiecode ontvangen per sms of per telefoon:

1. Tik op het scherm waar je je verificatiecode moet invoeren op Ik heb geen code ontvangen.
  2. Selecteer Code opnieuw versturen via sms of Bel me met code.
  3. Voer de viercijferige code in.
  4. Vul je wachtwoord in om in te loggen.

Het kan ook zijn dat je provider het sms'je met de verificatiecode blokkeert. Vraag bij je provider na of sms'jes met shortcode zijn ingeschakeld voor je mobiele nummer.

Als je geen verificatiecode ontvangt, kun je via de onderstaande link contact opnemen met support:

Als je je hebt aangemeld voor aanvullende beveiligingsmaatregelen in de app, kun je inloggen met je back-upcodes of een beveiligingsapp.