Schakelen tussen profielen voor persoonlijke en zakelijke ritten

Je kunt voor of tijdens een rit schakelen tussen je persoonlijke en zakelijke profiel.

Voor een rit:

1. Klik op Waarheen? om je ophaallocatie te bewerken (indien nodig) en je bestemming in te voeren.
  2. Schakel onder de voertuigopties tussen je persoonlijke en je zakelijke profielen.
  3. Als je een ander profiel wilt selecteren, klik je op de profielnaam en selecteer je het profiel dat je wilt gebruiken.

Tijdens een rit:

1. Klik naast de gegevens van je chauffeur op de pijl.
  2. Selecteer Betaling wijzigen.
  3. Kies of je wilt overschakelen naar een zakelijk of persoonlijk profiel. Als je meerdere zakelijke profielen hebt, selecteer je het profiel waarop je de rit in rekening wilt brengen.

De app gebruikt standaard het profiel dat je voor de laatste rit hebt gebruikt.

Als een rit is beëindigd en in rekening is gebracht via de verkeerde betaalmethode, kun je de betaalmethode wijzigen.