Toestemmingen Uber-app (Android)

Nadat je de Uber-app hebt gedownload en geopend, ontvang je een melding op je mobiele apparaat wanneer de app ergens toestemming voor nodig heeft.

Als je bijvoorbeeld een foto wilt uploaden naar je account, vraagt de Uber-app om toegang tot je camera en fotobibliotheek.

De Uber-app werkt het beste als je deze toestemming geeft. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over toestemmingen voor de app.