Uber gebruiken voor vervoer van en naar evenementen

Uber biedt twee oplossingen voor vervoer tijdens evenementen: Uber Events en passen.

UBER EVENTS

Via Uber Events kun je passen aanschaffen die deelnemers kunnen inwisselen voor ritten naar het evenement. Je kunt datums, tijden en locaties instellen voor de rittenpassen en betaalt alleen voor gebruikte passen, plus een laag bedrag aan administratiekosten.

Vervoer tijdens een evenement via Uber Events hoef je maar één keer in te stellen. Je kunt een evenement niet meer bewerken nadat je dit hebt aangemaakt. Nadat je de gastenlijst en betalingsgegevens hebt ingevuld, ontvang je vóór en na het evenement een e-mail met een overzicht van het evenement en een betalingsbewijs.

Klik op de volgende link als je vervoer via Uber Events wilt instellen:
. . .

PASSEN

Via het Uber for Business-platform kun je passen aanschaffen die deelnemers kunnen inwisselen voor ritten naar het evenement. Je kunt altijd inloggen op je Uber for Business-account om evenementgegevens, instellingen en gasten bij te werken. Ook kun je onkostenrapporten genereren na afloop van het evenement.

Misschien moet je passen via Uber for Business gebruiken als je meer dan $ 10.000 aan ritten nodig hebt of het evenement langer dan zeven dagen duurt.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie over passen:
Of neem contact met ons op. We kunnen je dan helpen om vervoer tijdens het evenement te regelen met passen.