Uber-tegoed in- of uitschakelen

Met Uber Cash kun je automatisch ritten en annuleringskosten betalen. In de app kun je in je account onder Wallet zien hoeveel je hebt.

Je selecteert Uber Cash als betaalmethode als volgt voordat je een rit maakt:

1. Vul in het veld Waarheen? de bestemming in.
  2. Selecteer de witte balk waarop de betaalmethode wordt weergegeven.
  3. Klik in het scherm Betaalopties op de schakelaar Uber Cash om de optie voor deze rit in of uit te schakelen.

Je kunt de betaalmethode tijdens of na een rit wijzigen.

Als de ritprijs hoger is dan het Uber Cash-saldo, wordt het resterende bedrag betaald via de geselecteerde betaalmethode.