Update over Agendasnelkoppelingen

Vanaf mei 2018 ondersteunt de Uber-app de functie Agendasnelkoppelingen niet meer. Je agenda-account wordt gedeactiveerd en alle agenda-informatie wordt uit de Uber-app en van de Uber-servers verwijderd.

Via de functie Agendasnelkoppelingen konden gebruikers hun privé- en werkagenda’s aan Uber koppelen. Nadat een agenda was gekoppeld, werden geplande activiteiten in die agenda weergegeven als een snelkoppeling wanneer een gebruiker de Uber-app opende.