Taal voor betalingsbewijzen bijwerken

Als je je volgende betalingsbewijs in je voorkeurstaal wilt ontvangen, kun je de taalinstellingen van je Uber-profiel bijwerken:

1. Open riders.uber.com/profile in je webbrowser.
  2. Selecteer een taal in het vervolgkeuzemenu Taal.
  3. Selecteer Wijzigingen opslaan.

Houd rekening met het volgende:

• De update wordt doorgevoerd zodra je je volgende rit of bestelling aanvraagt.
  • De wijziging heeft geen invloed op eerdere betalingsbewijzen van je vorige ritten en bestellingen, omdat Uber de betalingsbewijzen niet opnieuw genereert.

Nog steeds hulp nodig?

Als je nog steeds geen betalingsbewijs in je voorkeurstaal ontvangt nadat je je profielinstellingen hebt bijgewerkt, deel dan meer informatie over je ervaring hieronder.