Using Uber promotions and Uber Credits

Uber-promoties

Met Uber-promoties ontvang je kortingen op ritten via Uber. Promoties zijn niet hetzelfde als vouchers en cadeaubonnen. Vouchers worden verstrekt door bedrijven en cadeaubonnen worden toegepast op je Uber Cash-saldo (indien beschikbaar).

Als je in aanmerking komt voor een promotie, ontvang je een promotiecode via een e-mail of een melding van de Uber-app.

Promotiecodes bekijken of toevoegen aan je account:

1. Selecteer in de app Account > Wallet. Als je een oudere versie van de app hebt, zie je misschien Betaling in plaats van Wallet.
  2. Scrol omlaag naar Promoties. Bij elke promotiecode staat de vervaldatum en het gebied waarin de code geldig is, zoals het land of de stad.
  3. Klik op Promotiecode toevoegen om een nieuwe code toe te voegen.
  4. Voer de code in en klik op Toevoegen.

Als je meerdere promotiecodes voor je account hebt, kun je geen specifieke promotie toepassen op je rit. De maximale beschikbare korting wordt automatisch toegepast.

Uber Cash

Zo voeg je een vast bedrag aan Uber Cash toe aan je account:

1. Klik in de Uber-app op Account.
  2. Selecteer Wallet. Als je een oudere versie van de app hebt, zie je mogelijk Betaling in plaats van Wallet.
  3. Tik op de Uber Cash-kaart op Geld toevoegen.
  4. Selecteer het bedrag dat je aan je account wilt toevoegen.
  5. Tik op Toevoegen.

Zo vul je automatisch een Uber Cash-bedrag aan:

1. Klik in de Uber-app op Account.
  2. Selecteer Wallet. Als je een oudere versie van de app hebt, zie je mogelijk Betaling in plaats van Wallet.
  3. Klik op de Uber Cash-kaart op Geld toevoegen.
  4. Selecteer het bedrag dat je automatisch wilt toevoegen bij een laag saldo en kies vervolgens de optie Automatisch opladen.
  5. Klik op Opslaan en toevoegen.

Zo betaal je een rit met Uber Cash:

1. Vul in de Uber-app bij Waarheen? de bestemming in.
  2. Klik op je betaalmethode.
  3. Schakel Uber Cash in.
  4. Vraag een rit aan.

Uber Cash is niet op alle locaties beschikbaar.