Vouchers van bedrijven gebruiken

Bedrijven kunnen vouchers met een tegoed aanbieden voor ritten en Uber Eats-bestellingen die aan bepaalde voorwaarden voldoen. In de app zie je of je voucher alleen voor ritten kan worden gebruikt, of voor ritten én bestellingen.

Ben je een admin of coördinator die Uber for Business gebruikt? Ontvang hulp bij voucherbeheer via het Help Center van Uber for Business.

Een voucher inwisselen

1. Log in op de Uber-app of maak een account aan op uber.com.
  2. Klik op de link in de e-mail om de voucher te claimen.
  3. De voucher wordt automatisch toegevoegd aan je account en toegepast op de volgende in aanmerking komende rit of bestelling.

Zorg dat je je persoonlijke profiel gebruikt. Vouchers werken niet bij een zakelijk profiel.

Let op: Vouchers zijn alleen van toepassing op de prijs van de rit of bestelling. Fooien voor de chauffeur en ritprijzen die hoger zijn dan het voucherbedrag worden in rekening gebracht via je persoonlijke betaalmethode.

Vouchers in je account bekijken

1. Open de Uber-app en ga naar Account.
  2. Selecteer Wallet.
  3. Scrol omlaag en klik op Vouchers.

Een voucher bewaren voor een andere rit

1. Vul in het veld Waarheen? de bestemming in.
  2. Selecteer een auto-optie.
  3. Klik op de betaalmethode boven de knop [Voertuigtype] kiezen.
  4. Klik naast de voucher op Wijzigen en selecteer een andere betaalmethode.

Let op: als je meer dan één ritprofiel hebt, moet je eerst het profiel met de voucher selecteren voordat je deze kunt gebruiken voor een rit.