Via TalkBack contact opnemen met de chauffeur

Nadat er een chauffeur is gevonden, staan er in de witte balk onderaan het scherm opties waarmee je de chauffeur kunt bellen of een bericht kunt sturen.

In de witte balk met de naam van de chauffeur en het type auto staan een telefoonpictogram en een berichtinvoervenster.

De chauffeur bellen:

1. Tik één keer en dubbeltik vervolgens op het ronde telefoonpictogram onder de gegevens van de chauffeur.
  2. Tik één keer en dubbeltik vervolgens op het telefoonnummer of op de knop GRATIS BELLEN.
  3. De chauffeur wordt automatisch via de gekozen optie gebeld.

Een bericht sturen naar je chauffeur:

1. Tik één keer en dubbeltik vervolgens op het tekstveld onder de gegevens van de chauffeur.
  2. Typ iets of spreek een bericht in.
  3. Tik één keer en dubbeltik vervolgens op de knop VERZENDEN.