Waarom moet ik mijn account verifiëren met Facebook?

Wij van Uber vinden veiligheid erg belangrijk en proberen onze klanten een betere ervaring te bieden. Chauffeur-partners zijn ervoor verantwoordelijk om hun passagier veilig van A naar B te brengen. We willen hen zoveel mogelijk informatie verstrekken, zodat ze veilige ritten kunnen maken.

Je moet je identiteit bevestigen door je geverifieerde Facebook-account te koppelen of een geverifieerde digitale betaalmethode toe te voegen.

Wanneer je een nieuw account maakt met Cadeaubon als betaalmethode, moet je een digitale betaalmethode toevoegen (zoals een creditcard of PayPal). Je kunt je ook via Facebook aanmelden bij de Uber-app.

Volg de onderstaande stappen als je je account wilt bevestigen via Facebook:

1. Tik op 'Facebook gebruiken'.
2. Log in bij je Facebook-account.
3. Tik op 'Dit bewerken', kies 'Openbaar profiel (verplicht)' of 'Vriendenlijst' en tik op 'Doorgaan' om de verificatie te voltooien.

Als je een bestaande gebruiker bent en alleen Cadeaubon als betaalmethode hebt, moet je je account bevestigen door een digitale betalingsmethode (zoals een creditcard of PayPal) toe te voegen of je aan te melden bij Facebook via je Uber-app.

Als je een bestaande gebruiker bent en eerder ritten hebt gemaakt met een digitale betaalmethode (zoals een creditcard of PayPal), hoef je je account niet te bevestigen door je aan te melden bij je Facebook-account.

Als je geen Facebook-account hebt, kun je een account aanmaken of een digitale betaalmethode (zoals een creditcard of PayPal) toevoegen om door te gaan met de verificatie.