Waarom zijn de prijzen hoger dan normaal?

Dynamische tarieven zijn van toepassing als veel mensen tegelijkertijd in dezelfde regio ritten aanvragen. Dit betekent dat ritten duurder worden. Met aangepaste prijzen worden meer chauffeurs naar een regio getrokken, zodat iedereen een rit kan regelen.

Als je in de app een bericht leest dat de ritprijzen hoger zijn dan normaal, weet je dat er dynamische tarieven gelden.

Je kunt een paar minuten wachten terwijl meer chauffeurs de weg op gaan, of iets meer betalen voor een rit wanneer je deze nodig hebt.

Als je denkt dat je te veel hebt betaald voor een rit:

1. Selecteer de rit in de app.
  2. Tik op Ik wil een restitutie > Er was een ander probleem met de in rekening gebrachte kosten.