Waarom zijn prijzen hoger dan normaal?

Dynamische tarieven zijn van toepassing als veel mensen tegelijkertijd in dezelfde regio ritten aanvragen. Dit betekent dat ritten duurder worden. Met aangepaste prijzen worden meer chauffeurs naar een regio getrokken, zodat iedereen een rit kan regelen.

Als je in de app een bericht leest dat de ritprijzen hoger zijn dan normaal, weet je dat er dynamische tarieven gelden.

Je kunt een paar minuten wachten totdat er meer chauffeurs beschikbaar zijn, maar ook wat meer betalen om direct een rit te regelen.

Als je denkt dat je te veel hebt betaald voor een rit:
1. Selecteer de rit in de app.
2. Tik op 'Ik wil een restitutie' > 'Ik had een ander probleem met het in rekening gebrachte bedrag'.