Wat is Verifieer mijn rit?

Wat is Verifieer je rit?

Verifieer je rit is een optionele verificatie die voor extra veiligheid zorgt. Hierbij controleer je met een code of je in de juiste auto stapt. Zet deze functie aan voor een extra veilig gevoel tijdens elke rit.

Word ik gevraagd een CODE in te voeren bij alle ritten?

Je kunt kiezen om de code alleen bij ritten 's nachts te gebruiken (tussen 21.00 en 06.00 uur).

Hoe gebruik ik deze functie?

Nadat je de functie aanzet, ontvang je elke keer dat je een rit aanvraagt een unieke viercijferige code. Voordat je in de auto stapt, vertel je de chauffeur welke code je hebt. Als alles klopt, wordt de rit gestart zodra de chauffeur de code in de app invoert.

Hoe zet ik deze functie aan?

1. Open de app.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Tik op Je rit verifiëren.
  4. Tik om Ritten controleren met een code in te schakelen en selecteer Elke rit of Alleen 's nachts.
  5. Tik op Gereed.