Ritomzet bekijken

Je kunt je omzetactiviteit bekijken in de partner-app of je chauffeursdashboard.

Partner-app

1. Tik op het menu.
  2. Selecteer Omzet.
  3. Selecteer Details bekijken.
  4. Als je een andere periode wilt bekijken, selecteer je een optie onder Omzetactiviteit of tik je rechtsboven op de kalender om specifieke datums te selecteren.
  5. Selecteer statistieken (zoals omzet, aantal uren online en/of ritten) om deze toe te voegen aan de grafiek voor die week. Selecteer de statistiek opnieuw om deze uit het diagram te verwijderen.
  6. Tik op de grafiek om een specifieke dag te selecteren en de specificatie van de ritprijs voor die dag te bekijken.
  7. Selecteer Omzetactiviteit bekijken om recente ritten te bekijken. Selecteer een rit om de details en omzet voor die rit te bekijken.

Chauffeursdashboard

1. Ga naar drivers.uber.com.
  2. Selecteer het menu.
  3. Selecteer Omzet.

Wekelijkse omzetoverzichten

Je ontvangt je weekoverzicht elke maandag via e-mail en je dashboard. Op elk overzicht staat het volgende:

• Weekoverzicht: Hoeveel je hebt verdiend en hebt laten uitbetalen
  • Specificaties: Hoeveel je hebt verdiend met ritten, promoties, fooien en eventuele aanpassingen ten opzichte van voorgaande weken
  • Overzicht wekelijkse Uber-servicekosten: Hoeveel klanten hebben betaald en wat de wekelijkse servicekosten zijn
  • Transacties: Alle transacties voor deze week (individuele rittenomzet, uitbetalingen, in rekening gebrachte kosten, etc.)

Je wekelijkse overzichtscyclus begint op maandag om 4.00 uur en eindigt de volgende maandag om 3.59 uur.