Bestek en sausjes aanvragen

Niet alle winkeliers bieden bestek en sausjes/specerijen aan.

Bestek of sausjes/specerijen aanvragen:

1. Voeg items toe aan je winkelwagen.
  2. Klik op Winkelwagen bekijken om je bestelling te bekijken.
  3. Selecteer indien beschikbaar de optie om items voor eenmalig gebruik aan te vragen. Misschien moet je een opmerking aan je bestelling toevoegen en doorgeven welke items aan je bestelling toegevoegd moeten worden.

Zorg ervoor dat je dit doet voordat je de bestelling plaatst.

Sommige winkeliers voegen alleen items voor eenmalig gebruik (zoals bestek, servetjes en sauzen) aan je bestelling toe als je hierom vraagt. De winkelier doet zijn best om aan je verzoek te voldoen.