De betaalmethode voor deze bestelling wijzigen

Als je de betaalmethode voor een al bezorgde bestelling wilt veranderen, vul dan hieronder de kaartuitgevende instantie en de laatste vier cijfers in van de creditcard die je wilt gebruiken. We kunnen de betaalmethode niet wijzigen voor bestellingen die niet zijn bezorgd.

Als je de bestelling niet hebt geplaatst, kun je de betaalmethode wijzigen in de app.
1. Tik op AFREKENEN nadat je de gewenste gerechten hebt toegevoegd.
2. Scrol naar beneden en tik op de betaalmethode.
3. Selecteer het gewenste betaalaccount.
Opmerking: Als je op het pictogram Betaalmethode toevoegen tikt, kun je een betaalmethode toevoegen.
4. Controleer de gegevens en tik op BESTELLING PLAATSEN.