Betaalmethode wijzigen

Als je de betaalmethode voor een al bezorgde bestelling wilt veranderen, vul dan hieronder het merk en de laatste vier cijfers in van de creditcard die je wilt gebruiken. Voor bestellingen die niet zijn bezorgd, kunnen we de betaalmethode niet wijzigen.

Als je nog geen bestelling hebt geplaatst, kun je je betaalmethode wijzigen in de app.

1. Nadat je de items die je wilt bestellen hebt toegevoegd, tik je op AFREKENEN
  2. Scrol naar beneden en tik op de betaalmethode
  3. Selecteer de betaalrekening die je wilt gebruiken Als je op het pictogram Betaalmethode toevoegen tikt, kun je een betaalmethode toevoegen.
  4. Controleer je gegevens en tik op BESTELLING PLAATSEN.