Een fooi toevoegen

Je kunt op drie manieren een fooi voor je bezorger toevoegen.

1. Voordat je bestelt

1. Selecteer eerst wat je wilt bestellen en volg dan de instructies om af te rekenen.
  2. Het laatste scherm voordat je je bestelling plaatst, is het scherm voor fooien.
  3. Selecteer het fooibedrag/-percentage of tik op Overige om een aangepast bedrag in te vullen.

Je kunt dit fooibedrag wijzigen tot een uur nadat de bestelling is bezorgd.

2. Na de bezorging

Zodra je bestelling is bezorgd, wordt je gevraagd om je ervaring te beoordelen en een fooi toe te voegen.

Als je na het bezorgen een fooi toevoegt, ontvang je per e-mail een bijgewerkt betalingsbewijs met het nieuwe fooibedrag.

Je kunt dit fooibedrag niet wijzigen nadat je het hebt toegevoegd.

3. In je bestelgeschiedenis

Je kunt tot 90 dagen na het bezorgen een fooi toevoegen aan een voltooide bestelling:

1. Ga in de app naar de menubalk onderaan en tik op Account.
  2. Selecteer Bestellingen en selecteer de bestelling waarvoor je een fooi wilt toevoegen.
  3. Tik naast het fooibedrag op Fooi toevoegen.

Je kunt dit fooibedrag niet wijzigen nadat je het hebt toegevoegd.