Een fooi toevoegen

Je kunt op drie manieren de bezorger een fooi geven:

OPTIE 1: VOORDAT JE BESTELT

In je winkelwagen zie je bij het afrekenen de optie om een fooi te selecteren onder Fooi voor bezorgen. Tik op Bewerken als je het bedrag wilt aanpassen.

OPTIE 2: NA BEZORGING

Zodra je bestelling is bezorgd, krijg je automatisch de optie om je ervaring te beoordelen en een fooi toe te voegen.

OPMERKING: Als je na het bezorgen een fooi toevoegt of bewerkt, ontvang je per e-mail een bijgewerkt betalingsbewijs met het nieuwe fooibedrag.

OPTIE 3: IN DE BESTELGESCHIEDENIS

Je kunt tot 30 dagen na het bezorgen een fooi toevoegen aan een voltooide bestelling:

1. Ga in de app naar de menubalk onderaan en tik op het betalingsbewijs.
2. Selecteer de bestelling waarvoor je een fooi wilt toevoegen.
3. Tik naast het fooibedrag op Fooi toevoegen.
. . .
Volg de instructies in dit artikel om het fooibedrag aan te passen: