Fooi wijzigen

Als je bij het plaatsen van je bestelling een fooi voor de bezorger hebt toegevoegd, kun je het fooibedrag tot een uur na ontvangst van je bestelling aanpassen.

Je fooi op twee manieren wijzigen

1. Volg de instructies in de app.

Nadat de bestelling is bezorgd, word je gevraagd of je een beoordeling en een fooi voor de bezorger wilt toevoegen:

1. Volg de instructies op het scherm om je beoordeling toe te voegen en je huidige fooibedrag te bekijken.
  2. Tik op Bewerken om het bedrag te wijzigen.
  3. Tik op Opslaan en doorgaan om je nieuwe fooibedrag op te slaan.

2. Vanuit het gedeelte Bestellingen

1. Tik in het hoofdscherm op Account en vervolgens op Bestellingen.
  2. Scrol naar je bestelling en selecteer deze.
  3. Tik naast de fooi op Bedrag bewerken.

Je kunt het fooibedrag aanpassen tot een uur nadat de bestelling is bezorgd.

Je kunt ook een fooi toevoegen voor de bezorger nadat de bestelling is geplaatst. *Fooien die worden toegevoegd nadat de bestelling is afgeleverd, kunnen niet worden gewijzigd. *