Mijn profiel bijwerken

Je kunt je naam, e-mailadres, telefoonnummer en profielfoto in je app bijwerken:

1. Tik onderaan het scherm op 'Account'.
  2. Tik op je profiel en vervolgens op 'Account bewerken'.
  3. Tik op de gegevens die je wilt wijzigen en vul de bijgewerkte gegevens in.
  4. Je wordt gevraagd om een verificatiecode of het huidige wachtwoord in te vullen. Hiermee bevestig je de wijziging.

Accountwijzigingen bevestigen

Met verificatiecodes controleren we of jij degene bent die wijzigingen aanbrengt in je account. Afhankelijk van wat je wijzigt, gebeurt er het volgende:

Telefoonnummer: je ontvangt een verificatiecode per sms. Vul de code in de app in om de wijziging te bevestigen.

E-mail (alleen iOS): Je ontvangt een verificatiecode op het nieuwe e-mailadres. Vul de code in de app in om de wijziging te bevestigen. We sturen ook een bericht naar het oude e-mailadres. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan je spam of ongewenste e-mail en de spelling van het e-mailadres voordat je een andere code aanvraagt. Als je de verificatiecode nog steeds niet ontvangt, tik dan op 'Het lukt niet'.

Wachtwoord: Je wordt gevraagd om je huidige wachtwoord in te vullen in de app. Een wachtwoord moeten ten minste vijf tekens lang zijn.

We raden je sterk aan om de onderstaande aanbevelingen op te volgen:

• Het is altijd verstandig om te controleren of je het e-mailadres goed hebt gespeld en het nieuwe telefoonnummer goed hebt ingevuld.

• We raden aan dat gebruikers slechts één Uber-account hebben voor zowel ritten als Uber Eats.

• Als je ook een account voor partner-chauffeurs of bezorgers hebt, kan je passagiers- of Uber Eats-account worden gekoppeld. Als je je telefoonnummer, e-mailadres of wachtwoord voor één account hebt bijgewerkt, wordt dit doorgevoerd in beide accounts.

• Houd er rekening mee dat sommige naamswijzigingen niet zijn toegestaan:

• Ongepaste woorden
    • Namen met cijfers
    • Namen met emoji's
    • Gebruik van symbolen (!, ?, etc.)

Laat het ons weten als je problemen hebt met het bijwerken van je persoonsgegevens:

. . .

Ga naar het volgende artikel om je instellingen voor algemene meldingen te updaten:

. . .

Ga naar het volgende artikel om je instellingen voor e-mails van restaurants te updaten: