Hoe kan ik mijn accountgegevens bijwerken?

Je kunt de gegevens van je Uber Eats-account (zoals je naam, telefoonnummer en profielfoto) updaten in de Uber Eats-app.

1. Ga in de app naar de menubalk onderaan en tik op het profielpictogram
2. Tik op Account bekijken
3. Tik op Account bewerken onder je profielfoto
4. Hier kun je de volgende gegevens bewerken:
- Je profielfoto: tik op het potloodpictogram
- Je voor- en achternaam: tik op >
- Je telefoonnummer: tik op >

. . .

Volg de stappen in het volgende artikel als je een betaalmethode wilt updaten of verwijderen:

. . .

Ga naar het volgende artikel om je instellingen voor algemene meldingen te updaten:

. . .

Ga naar het volgende artikel om je instellingen voor e-mails van restaurants te updaten: