Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik op de onderstaande link om je wachtwoord te wijzigen. Voer het e-mailadres of mobiele telefoonnummer in dat gekoppeld is aan je Uber-account.

Je ontvangt binnen een paar minuten een e-mailbericht. Dit e-mailbericht bevat een link waar je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen. De link kan slechts een keer worden gebruikt. Als je de link na tien minuten nog niet hebt gebruikt, moet je een nieuwe link aanvragen.

Het is verstandig om een uniek wachtwoord te gebruiken voor Uber Eats. Verstuur je wachtwoord nooit per e-mail of op een andere manier. Uber Eats-support vraagt je nooit om je wachtwoord.