Ik denk dat mijn account gehackt is

Als je vermoedt dat iemand anders je Uber-account heeft gebruikt of als je verdachte activiteiten ziet, is je account misschien gehackt.

Verdachte activiteiten kunnen zijn:
- gestarte bestellingen die je niet herkent,
- voltooide bestellingen die je niet herkent,
- telefoontjes of sms'jes van bezorgers over bestellingen die je niet herkent,
- betalingsbewijzen voor bestellingen die je niet herkent,
- accountwijzigingen die je niet zelf hebt doorgevoerd,
- wijzigingen in je betaalprofiel die je niet zelf hebt doorgevoerd,
- wachtwoord of e-mailadres bijgewerkt terwijl je dit niet zelf hebt gedaan.

Als je kunt inloggen op je account, raden we je aan je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je wachtwoord opnieuw instellen:
1. Open de Uber Eats-app en ga naar Help.
2. Ga naar Account- en betaalopties en selecteer Meer >.
3. Selecteer Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
4. Volg de aanwijzingen om een nieuw, uniek wachtwoord in te stellen.
Als je niet kunt inloggen op je account, vul dan hieronder je mobiele nummer en je gegevens in:
E-mailadres waarop ons supportteam contact met je kan opnemen
Inschrijven vanuit Verenigde Staten