Ik heb iemand geïntroduceerd, maar ik heb mijn Uber Cash niet ontvangen

Heb je iemand geïntroduceerd of uitgenodigd voor de app, maar is er een probleem met je introductietegoed? Bekijk de meest voorkomende redenen hieronder:

1. Heeft de persoon die je uitgenodigd hebt al iets besteld?

• Je introductietegoed wordt automatisch bijgeschreven op je account zodra diegene voor het eerst bestelt.

2. Is het tegoed al bijgeschreven op je account?

• Als je het saldo van je tegoed wilt bekijken, ga je naar je profiel in de app en selecteer je Betalingen.

3. Is het introductiebedrag hoger of lager dan je had verwacht?

• De hoogte van het introductietegoed verschilt per stad en is gebaseerd op de stad van de persoon die je hebt geïntroduceerd.

LET OP: Op introductieaanbiedingen zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd.

Vul het formulier hieronder in om ons te laten weten als je problemen hebt met een uitnodigingscode die je hebt ONTVANGEN: