Ik wil mijn instellingen voor e-mail-, sms- en pushberichten bijwerken

AFMELDEN
Wil je je voorkeuren voor e-mail-, sms- en pushberichten van Uber beheren? Ga voor instructies via de link hieronder naar de pagina waarop je toestemming voor marketingberichten kunt geven.

Je kunt je niet afmelden voor transactieberichten, waaronder betalingsbewijzen van ritten en supportberichten. Deze vormen van communicatie zijn belangrijk voor jouw ervaring.
. . .

AANMELDEN

VOOR PUSHBERICHTEN
Je kunt pushberichten rechtstreeks vanuit je telefooninstellingen opnieuw inschakelen. Volg hiervoor de instructies via de volgende link:
VOOR E-MAILS OF SMS-BERICHTEN
Vul hieronder je gegevens in als je weer sms-berichten of e-mails van Uber wilt ontvangen:
Meld je aan om hulp te krijgen