Mijn meldingsinstellingen beheren

Lees dit artikel om de marketingmails te selecteren die je van Uber wilt ontvangen.

Je kunt je voorkeuren voor pushmeldingen rechtstreeks in je telefooninstellingen of in de Uber-app beheren.

Tik op deze link om je af te melden voor alle e-mails van Uber.

Je blijft transactieberichten ontvangen, zoals betalingsbewijzen en updates over veiligheid en privacy.

Geef hieronder je contactgegevens op als je e-mail- of sms-updates van ons wilt blijven ontvangen.