Je account verifiëren

Uit veiligheidsoverwegingen kunnen we je soms vragen om je betaalkaart of creditcard te scannen. In dat geval verzoekt de Uber Eats-app om toegang tot de cameratelefoon. Zo kunnen we je rekeninggegevens bijwerken en je identiteit controleren.

Scan als volgt een kaart met een iPhone:
1. Tik op het accountpictogram en selecteer Betaalmethode.
2. Tik op 'Betaalmethode toevoegen'.
3. Tik op 'Creditcard of betaalpas'.
4. Maak via de telefooncamera een scan van de kaart binnen de vier groene hoeken.

Scan als volgt een kaart met een Android:
1. Tik op het accountpictogram en selecteer Betaalmethode.
2. 2. Tik in de rechterbovenhoek op het plusteken om een betaalmethode toe te voegen.
3. Selecteer 'Creditcard of betaalpas'.
4. Tik op Scannen.
5. Maak via de telefooncamera een scan van de kaart binnen de vier groene hoeken.

Als we contact met je hebben opgenomen vanwege een probleem met een promotiecode, kun je hier ook aanvullende informatie verstrekken. Je hoeft dan geen kaart te scannen. Zo kunnen we je account goed beveiligen.
Meld je aan om hulp te krijgen