Wijzig mijn bezorgadres

Neem contact op met de bezorger als het bezorgadres op de bestelling niet klopt.

De bezorger kan dan besluiten om de bestelling op het juiste adres te bezorgen. Er geldt dan een extra vergoeding voor de langere afstand.

Een bezorgadres aanpassen

1. Zodra de bestelling is toegewezen aan een bezorger, kun je via de Uber Eats-app contact opnemen om wijzigingen door te geven.
  2. Ga naar het scherm voor het volgen van de bestelling en tik in de kaart op Contact opnemen.
  3. Kies hoe je contact wilt opnemen: bellen of een bericht sturen.
  • Zorg dat je duidelijke instructies geeft wanneer je contact opneemt met de bezorger.
  • Houd de telefoon bij de hand met het geluid aan om verdere vertraging met de bezorging te voorkomen.

Als je bestelling is geannuleerd en je hulp nodig hebt, ga je terug naar het startscherm van de app en tik je op Bestellingen.