Melding over de geplande verwijdering van een account

Omwille van privacy- en veiligheidsoverwegingen verwijderen we regelmatig accounts die gedurende een langere periode niet zijn gebruikt.

Wanneer dit gebeurt, sturen we je een e-mail, app-melding of sms om je te laten weten dat je account binnenkort zal worden verwijderd.

Als je je account wilt verwijderen, hoef je niets te doen. Het account wordt na een wachttijd automatisch verwijderd.

Je account behouden

Om je account te behouden, log je in op je account via de app of op de website.

Let op: Als je de app verwijdert, wordt informatie van je telefoon verwijderd, maar je account of gegevensarchief wordt niet verwijderd. Je account staat nog steeds in ons systeem, dus je kunt altijd opnieuw inloggen.

Volg deze link als je je account alsnog wilt verwijderen:

You can request a copy of your data archive by visiting: