Ontvang Restaurantbeloningen

Met de app kun je beloningen ontvangen wanneer je via de app bestelt bij geselecteerde winkeliers.

Beloningen verdienen

Ontvang beloningen zoals $ 15 korting op een toekomstige bestelling wanneer je vijf keer bestelt bij een deelnemende winkelier. Als een winkelier meerdere locaties heeft, dan kom je in aanmerking als je bij dezelfde locatie bestelt of geld uitgeeft. Je kunt in de app bekijken welke beloningen de winkeliers voor je in petto hebben.

Beloningen bijhouden

Je kunt je voortgang van je beloningen bijhouden onder Winkeliersbeloningen en kunt deze rechtstreeks in de app verzilveren. We sturen je per e-mail en een melding via de app om je eraan te herinneren.

Beloningen gebruiken

Wanneer je een beloning ontvangt, heb je negentig dagen om deze te verzilveren. Een beloning kan maar voor één bestelling gebruikt worden. Als een winkelier besluit het beloningsprogramma te annuleren, kun je nog zestig dagen beloningen ontvangen bij deze winkelier en heb je negentig dagen om de ontvangen beloningen te verzilveren.

Je kunt bepaalde promoties niet gebruiken voor beloningen van restaurants.

Winkeliers zijn verantwoordelijk voor het programma en de beloningen. Je kunt alleen beloningen ontvangen en verzilveren bij winkeliers die actief zijn op de app. Als een winkelier niet meer actief is op Uber Eats, wordt het programma onmiddellijk beëindigd en verlies je openstaande beloningen.