Ontvang Restaurantbeloningen

Met Uber Eats kun je beloningen ontvangen wanneer je in de app bestelt bij restaurants met een paarse diamant.

Ontvang beloningen zoals $ 15 korting op een toekomstige bestelling wanneer je vijf keer bestelt bij een deelnemend restaurant. Als een restaurant meerdere locaties heeft, dan kom je in aanmerking als je bij dezelfde locatie bestelt of geld uitgeeft. Je kunt in de app bekijken welke beloningen de restaurants voor je in petto hebben.

Je kunt je voortgang van je beloningen bijhouden onder Restaurantbeloningen en kunt deze rechtstreeks in de app verzilveren. We sturen je per e-mail en een melding via de app om je eraan te herinneren.

Wanneer je een beloning ontvangt, heb je negentig dagen om deze te verzilveren. Een beloning kan maar voor één bestelling gebruikt worden. Als een restaurant besluit het beloningsprogramma te annuleren, kun je nog zestig dagen beloningen ontvangen bij dit restaurant en heb je negentig dagen om de ontvangen beloningen te verzilveren.

Opmerking: Sommige promoties kunnen niet gecombineerd worden met Restaurantbeloningen.
Restaurants zijn verantwoordelijk voor het programma en voor de beloningen. Je kunt alleen beloningen ontvangen en verzilveren bij restaurants die actief zijn op Uber Eats. Als een restaurant niet meer actief is op Uber Eats, wordt het programma onmiddellijk beëindigd en vervallen openstaande beloningen.