Uber Cash kopen

Uber Cash rechtstreeks in je app kopen:

1. Tik linksboven in je app op het menupictogram.
  2. Kies Wallet en vervolgens Saldo toevoegen.
  3. Kies het bedrag dat je wilt kopen.
  4. Selecteer Betaalmethode en kies hoe je wilt betalen.
  5. Tik op Kopen.

Automatisch aanvullen in-/uitschakelen:

1. Tik op het menupictogram linksboven in je app.
  2. Tik op Wallet.
  3. Tik op Automatisch aanvullen.
  4. Kies het bedrag dat je automatisch wilt toevoegen zodra je saldo onder de $ 10 komt.
  5. Schakel automatisch aanvullen in of uit.
  6. Tik op Bijwerken.

Wat gebeurt er met mijn Uber Cash als ik mijn account verwijder?

Als je account is verwijderd, ontvang je per e-mail een code die je in de toekomst kunt inwisselen voor het Uber Cash-saldo dat je eerder hebt aangeschaft.

Promotietegoeden en andere bedragen aan Uber Cash die niet zijn aangeschaft, worden definitief verbeurd als je account wordt verwijderd.

Als je een probleem hebt met het kopen van Uber Cash, laat dit ons dan hieronder weten.