Uber-cadeaubonnen gebruiken

Met cadeaubonnen kun je Uber-tegoed op je account toepassen. Een cadeaubon verzilveren:

1. Zorg dat je de nieuwste versie van de Uber Eats-app hebt.
2. Tik op Account en selecteer Portemonnee.
3. Tik op Betaalmethode toevoegen en selecteer Cadeaubon.
4. Vul je cadeaucode in (zonder spaties).

Zodra je een cadeaubon toevoegt aan een Uber-account, kun je deze niet meer overdragen.

Je kunt een cadeaubon niet opnieuw laden, maar je kunt wel meerdere bonnen toepassen op je account (maximaal $ 1.000).

EEN UBER-CADEAUBON KOPEN

Je kunt een cadeaubon kopen bij verschillende verkooppunten, via uber.com/gift-cards of in de Uber-app.
Je kunt Uber-cadeaubonnen alleen voor ritten of voor bestellingen via Uber Eats gebruiken in het land waar de cadeaubon is gekocht. Je kunt ze niet gebruiken met een familieprofiel of voor geplande ritten.

Het tegoed op je cadeaubon wordt automatisch toegepast op je volgende rit of op je volgende bestelling via Uber Eats, maar je kunt je betaalmethode bevestigen voordat je aanvraagt:
1. Nadat je alles hebt geselecteerd wat je wilt bestellen, tik je op Winkelwagen bekijken.
2. Als je meerdere betaalmethodes hebt, kun je in het betalingsscherm tikken op Betaalmethode wijzigen. Selecteer Uber Cash om je cadeaubon-tegoed te gebruiken.

OPMERKING: Als je tegoed niet helemaal op is, kun je het resterende saldo gebruiken voor een volgende rit of bestelling.

Heb je verder nog vragen over cadeaubonnen? Vul dan het onderstaande formulier in:
Meld je aan om hulp te krijgen