Uber-cadeaubonnen gebruiken

Met cadeaubonnen kun je Uber-tegoed op je account toepassen.

Een cadeaubon verzilveren:

1. Zorg dat je de nieuwste versie van de Uber Eats-app hebt.
  2. Tik op Account en selecteer Wallet.
  3. Tik op Betaalmethode toevoegen en selecteer Cadeaubon.
  4. Vul je cadeaucode in (zonder spaties).

Zodra je een cadeaubon toevoegt aan een Uber-account, kun je deze niet meer overdragen.

Je kunt een cadeaubon niet opnieuw laden, maar je kunt wel meerdere bonnen toepassen op je account (maximaal $ 1000).

Een Uber-cadeaubon kopen

Je kunt een cadeaubon kopen bij verschillende verkooppunten, via uber.com/gift-cards of in de Uber-app.