Veelgestelde vragen over restaurants die hun eigen bezorgers inzetten

Waarom zetten restaurants eigen bezorgers in?

We willen dat onze klanten bij allerlei verschillende restaurants kunnen bestellen. Sommige restaurants hebben hun eigen bezorgers en kiezen ervoor om uw bestelling door hun eigen medewerkers te laten bezorgen in plaats van door bezorgers via de app.

Hoe verandert dit de bezorgervaring?

Als de bestelling wordt bezorgd door een bezorger van het restaurant, kun je de locatie van de bezorger niet volgen in de app. Als je hulp nodig hebt nadat de bestelling al is geaccepteerd, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met het restaurant.

*Het restaurant en zijn bezorgpersoneel ontvangen ook je naam, telefoonnummer, adres en eventuele speciale instructies zodat ze je bestelling kunnen bezorgen. Bezorgers van het restaurant zelf hoeven zich niet te houden aan de aanmeldingsprocedure en screening voor de app. Onze Restaurant Partners zijn er zelf verantwoordelijk voor dat ze hun bezorgpersoneel goed screenen aan de hand van commercieel gezien redelijke procedures in hun markt, waaronder antecedentenonderzoek (indien beschikbaar) en andere screeningmethoden. *

Kan ik contact opnemen met de bezorgers van het restaurant?

Nee, u kunt geen contact opnemen met de bezorger wanneer restaurants hun eigen bezorgers inzetten. U kunt in plaats daarvan beter rechtstreeks contact opnemen met het restaurant. Zij kunnen namens jou contact opnemen met hun bezorgpersoneel.

Hoe weet u of een restaurant eigen bezorgers inzet?

U kunt dit op verschillende plekken in de app bekijken:

• In de feed van het restaurant staat een pictogram onder de naam van het restaurant. Dit geeft aan dat het restaurant eigen bezorgers inzet
  • Bovenaan de menupagina van het restaurant staat een melding wanneer eigen bezorgers worden ingezet
  • Voordat u bestelt, ziet u onderaan het scherm een pictogram dat aangeeft of het restaurant eigen bezorgers inzet