Veelgestelde vragen over zakelijke Uber Eats-vouchers

Kan ik mijn Uber Eats-voucher gebruiken voor ritten?
Nee, je kunt Uber Eats-vouchers niet gebruiken voor ritten en rittenvouchers niet voor maaltijden.

Ik kan mijn Uber Eats-voucher niet gebruiken in mijn profiel. Wat kan ik doen?
Controleer of je je persoonlijke profiel of een onbeheerd zakelijk profiel gebruikt wanneer je de voucher claimt. Je kunt Uber Eats-vouchers alleen gebruiken met een persoonlijk profiel of een onbeheerd zakelijk profiel.

Kan ik mijn Uber Eats-voucher gebruiken voor fooien?
Nee, vouchers zijn alleen van toepassing op het totaalbedrag van de bestelling. Fooien voor de bezorger en bedragen die hoger zijn dan het bedrag van de voucher worden in rekening gebracht via je persoonlijke betaalmethode.

Kan ik een Maaltijdvoucher (beschikbaar in sommige landen) en een Uber Eats-voucher gebruiken voor dezelfde bestelling?
Nee, je kunt de Maaltijdvoucher en Uber Eats-voucher niet toepassen op dezelfde bestelling.
Waar kan ik de beperkingen voor vouchers zien?
Je kunt als volg de beperkingen voor een voucher bekijken:
1. Open de Uber Eats-app.
2. Selecteer het profiel en dan Account.
3. Selecteer Wallet en scrol omlaag naar Vouchers.
4. Tik op de voucher om beperkingen en details te bekijken.

Je kunt de voucherdetails ook in je winkelwagen bekijken wanneer je iets bestelt in de app of op ubereats.com.
Ik kan de Uber Eats-vouchers niet bekijken in de app. Wat kan ik doen?
Als je Uber Eats-vouchers wilt bekijken in de Uber Eats-app, heb je de nieuwste versie van de app nodig. Update de app of verwijder de app en installeer deze opnieuw via de App Store of Google Play Store. Als de app is bijgewerkt, probeer deze dan te sluiten en opnieuw te starten.