Veelgestelde vragen over afhaalbestellingen

Wat is een afhaalbestelling?

Een afhaalbestelling is een bestelling die je via de app plaatst en bij het restaurant afhaalt. Je kunt de verschillende fasen van de bestelling bekijken, zodat je precies weet wanneer je de bestelling kunt afhalen.

Afhaalbestellingen zijn alleen in bepaalde steden beschikbaar.

Wat is een bestelling voor in het restaurant?

Een bestelling voor in het restaurant is een bestelling die je via de app plaatst en bij het restaurant afhaalt. Vervolgens kun je ervoor kiezen om in het restaurant te eten.

Bestellingen voor in het restaurant zijn alleen in bepaalde steden beschikbaar.

Wat doe ik als ik het restaurant niet kan vinden?

Neem in dat geval rechtstreeks contact op met het restaurant waar je de bestelling hebt geplaatst. Een van de medewerkers helpt je dan verder.

Hoe plaats ik een afhaalbestelling?

1. Open de app.
  2. Kies de maaltijdoptie Ophalen.
  3. Selecteer de bestelling Z.S.M. of de bestelling GEPLAND. Je ziet dan de bereidingstijd, de afstand, de prijs en de beoordeling van restaurants met de optie Ophalen.
  4. Nadat je een afhaalbestelling hebt geplaatst, word je op de hoogte gesteld wanneer het restaurant de bestelling accepteert, wanneer de bestelling ongeveer klaar is en wanneer je de bestelling kunt afhalen.

Hoe plaats ik een bestelling voor in het restaurant?

1. Open de app.
  2. Kies de maaltijdoptie In het restaurant.
  3. Selecteer de bestelling Z.S.M. of de bestelling GEPLAND. Je ziet dan de bereidingstijd, de afstand, de prijs en de beoordeling van restaurants met de optie In het restaurant eten.
  4. Nadat je een bestelling voor in het restaurant hebt geplaatst, stellen we je op de hoogte wanneer het restaurant de bestelling accepteert en wanneer de bestelling ongeveer klaar is.

Waar vind ik het bestelnummer?

Het bestelnummer staat boven in het volgscherm onder je voornaam en de eerste letter van je achternaam en op het betalingsbewijs.

Elke bestelling bevat een identificatienummer, waarmee je kunt controleren of je de juiste bestelling afhaalt.

Wanneer je de bestelling afhaalt, moet je in het restaurant controleren of dit nummer klopt.

Hoe weet ik wanneer de bestelling voor in het restaurant of de afhaalbestelling klaar is?

De app geeft aan wanneer de bestelling klaar is.