Een zakelijke groepsbestelling plaatsen

Wanneer u een groepsbestelling start, ontvangt u een deelbare link waarmee meerdere mensen items kunnen toevoegen aan dezelfde zakelijke groepsbestelling. U kunt voor iedereen betalen of elke gast voor het eigen deel laten betalen.

U heeft een zakelijk profiel nodig om een zakelijke groepsbestelling te plaatsen. Heeft u geen zakelijk profiel? Dan kunt u de bestelling niet via de betaalmethode van uw bedrijf betalen.

Een bedrijfsprofiel aanmaken

1. Open de Uber Eats-app en tik rechtsonder op "Account".
  2. "Tik op Zakelijke voorkeuren"
  3. Kies "Aan de slag met Uber voor Business" of kies "Een ander zakelijk profiel toevoegen."
  4. Volg de aanwijzingen om je zakelijke profiel aan te maken.
  5. Optioneel: selecteer de onkostenprovider van uw bedrijf om betalingsbewijzen automatisch door te sturen (u ontvangt een e-mail om deze koppeling te bevestigen).

Als u later een onkostenprovider wilt toevoegen, zie dan dit artikel voor instructies.

Zakelijke groepsbestellingen

1. Log in op de Uber Eats-app of ga naar ubereats.com.
  2. Selecteer uw zakelijke profiel en kies bij welke winkelier u wilt bestellen.
  3. Selecteer Groepsbestelling in de app of Groepsbestelling starten op ubereats.com.
  4. Bewerk eventueel de gegevens van de groepsbestelling, zoals het bezorgadres of de bestedingslimiet. U kunt kiezen om voor iedereen te betalen of de rekening te delen.
  5. Als u een routine voor de bestelling instelt, kunt u de frequentie, bezorgdagen en de begin- en einddatums van de routine bewerken.
  6. Selecteer "Een link delen". U ontvangt dan een link die u naar de groep kunt sturen.
  7. Voeg uw eigen items toe als u zelf met de bestelling meedoet.
  8. Nadat iedereen items heeft toegevoegd, selecteert u " Bestelling bekijken en Afrekenen".
  9. Als de groepsbestelling klaar is, selecteert u "Bestelling vergrendelen en doorgaan". Gasten kunnen geen items meer bewerken of toevoegen als u de bestelling vergrendelt. Als de bestelling nog niet klaar is, selecteert u "Ga terug".
  10. Bekijk de bestelling opnieuw en volg de instructies op het scherm.
  11. Selecteer "Groepsbestelling plaatsen".