Cadeaubezorgingen - Veelgestelde vragen

Wat zijn cadeaubezorgingen?

Cadeaubezorgingen zijn Uber Eats-bestellingen die je naar je vrienden, familie en mensen met essentiële beroepen kunt sturen voor bijvoorbeeld feestdagen, of als bedankje of felicitatie. Je kunt een persoonlijk bericht toevoegen en de bezorging volgen in de Uber Eats-app.

Waar vind ik de optie voor cadeaubezorgingen?

Je vindt de optie voor cadeaubezorging bij het betalen, voordat je de bestelling plaatst.

Betaal ik meer voor cadeaubezorgingen?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan cadeaubezorgingen.

Hoe kan ik mijn cadeaubezorging volgen?

1. Tik in de Uber Eats-app op Bestellingen in de onderste menubalk.
  2. Selecteer Eerdere bestellingen om je cadeaubezorging te vinden en te volgen.

Laten jullie de ontvanger weten dat ik een cadeau heb gestuurd?

Ja, we sturen een sms naar de ontvanger om diegene te laten weten dat er een cadeau onderweg is. De ontvanger kan ook de bezorgstatus van het cadeau in de Uber Eats-app of op internet volgen. Je kunt de ontvanger ook laten weten dat het cadeau is bezorgd.

Hoe weet ik of het cadeau is bezorgd?

Je kunt de bezorgstatus van cadeaus volgen onder Bestellingen in de Uber Eats-app. Je krijgt ook een melding zodra het cadeau is bezorgd.

Wat moet ik doen als ik een ander probleem heb met de cadeaubestelling of als de bestelling niet is bezorgd?

Als je een ander probleem hebt met de cadeaubestelling, of in het zeldzame geval dat de bestelling nooit is bezorgd, ga dan naar help.uber.com en neem contact op met ons supportteam.