De instellingen voor e-mail, sms'jes en pushberichten bijwerken

Afmelden voor e-mails of sms-berichten

Bezoek de onderstaande pagina voor instructies voor het beheren van e-mails, sms'jes of pushberichten van ons.

Let op: Je kunt je niet afmelden voor transactieberichten zoals betalingsbewijzen voor een rit en supportreacties.

Aanmelden voor e-mails of sms-berichten

Voer je e-mailadres of telefoonnummer hieronder in om meldingen via e-mail en/of sms van ons te hervatten.

Je kunt ook pushberichten inschakelen vanaf je mobiele apparaat. Volg de instructies in de bovenstaande link, Afmelden.