Het Uber Money-saldo van je cadeaubon opnemen

Klik hier als je een opname wilt aanvragen voor Uber Money dat je gekocht hebt.

Als je nog Uber Money over hebt na aankoop van een ingewisselde cadeaubon, kun je het gehele bedrag misschien opnemen (gedeeltelijke opnemingen zijn niet mogelijk). Als extra beveiligingsmaatregel moet je wat informatie sturen voor betaling- en identiteitsverificatie, maar ook een betaalkaart aan je account toevoegen. Anders kun je geen geldopname aanvragen.

Je identiteit verifiëren:

1. Zorg dat je de nieuwste versie van de Uber-app hebt.
  2. Ga naar Wallet in de app.
  3. Klik op Meer opties.
  4. Selecteer Je identiteit verifiëren en volg de weergegeven instructies.

Zodra je de identiteitsverificatie hebt afgerond, deel je hieronder je gegevens met ons. Daarna nemen we je aanvraag in behandeling.