Ik kan mijn telefoonnummer niet bijwerken

Je kunt je profielfoto, naam, telefoonnummer of e-mailadres in de app bewerken.

Dat doe je als volgt:

1. Ga naar Profiel en selecteer Instellingen.
2. Tik rechtsboven op Bewerken.
3. Selecteer het veld dat je wilt bewerken en breng de benodigde wijzigingen aan.
4. Tik op Opslaan of controleer de wijzigingen wanneer je klaar bent

Als je het telefoonnummer bijwerkt, ontvang je een verificatiecode per sms. Voer de code in de app in om het nieuwe nummer te bevestigen.

Wijzigingen in je account worden ook automatisch weergegeven in de Uber passagiers-app.

Als er een foutmelding wordt weergegeven wanneer je je mobiele telefoonnummer of e-mailadres probeert bij te werken, of als je geen verificatiecode hebt ontvangen, kun je ons dat hier laten weten.

Controleer altijd of je het e-mailadres correct hebt gespeld en het nieuwe telefoonnummer goed hebt ingevuld.