Ik denk dat mijn account gehackt is

Als je vermoedt dat iemand anders je account heeft gebruikt of als je verdachte activiteiten opmerkt, is je account misschien gehackt.

Onder verdachte activiteiten vallen:

• bestellingen die je niet hebt geplaatst,
  • voltooide bestellingen die je niet herkent,
  • telefoontjes of sms'jes van bezorgers over bestellingen die jij niet geplaatst hebt,
  • betalingsbewijzen voor bestellingen die je niet eerder hebt gezien,
  • accountwijzigingen die je niet zelf hebt doorgevoerd,
  • wijzigingen in je betaalprofiel die je niet zelf hebt gemaakt,
  • je wachtwoord of e-mailadres is bijgewerkt terwijl je dit niet zelf hebt gedaan.

Let op: als je twee identieke afschrijvingen ziet, is dit waarschijnlijk een autorisatiebedrag dat binnen een paar dagen weer verdwijnt.

Als je kunt inloggen op je account, raden we je aan je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je wachtwoord opnieuw instellen:

1. Open de app en ga naar Help.
  2. Kies onder Account en betaalopties voor Meer >.
  3. Selecteer Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
  4. Volg de aanwijzingen om een nieuw, uniek wachtwoord in te stellen.

Als je niet kunt inloggen op je account, vul dan hieronder je mobiele nummer en je gegevens in: