Ik wil een betaling wijzigen in Uber Cash

Als je Uber Cash wilt gebruiken voor een eerdere bestelling, kun je de betaling wijzigen, maar heb je wel voldoende Uber Cash nodig op je account om de volledige prijs van de transactie te dekken.

Volg deze stappen als je al met een andere betaalmethode hebt betaald voor een bestelling, maar Uber Cash wilt gebruiken:

1. Tik op het menupictogram linksboven in je app.
  2. Kies Jouw ritten.
  3. Selecteer de rit waarvoor je de betaalmethode wilt wijzigen.
  4. Zoek onder Hulp nodig bij deze rit? naar het vak Betaalmethode wijzigen en tik op Betaling bewerken.
  5. Vink Betaalmethode wijzigen voor de rit aan en tik op Volgende.
  6. Ga naar Uber Cash en tik op Volgende/Verzenden.

Volg deze stappen als je al met een andere betaalmethode hebt betaald voor een bestelling, maar Uber Cash wilt gebruiken:

1. Tik op Bestellen.
  2. Kies de bestelling in kwestie en selecteer daarna Hulp.
  3. Selecteer Betaalmethode wijzigen.
  4. Selecteer Uber Cash en vervolgens Versturen.

Werkt dit niet? Denk er dan aan dat je Uber Cash-saldo minimaal gelijk moet zijn aan de prijs van de bestelling.

Als je vragen hebt over het omzetten van een betaling naar Uber Cash, kun je hieronder aanvullende informatie met ons delen.