De bezorging duurt langer dan verwacht

Winkeliers en bezorgers doen hun best om elke bestelling op tijd te bezorgen. Externe factoren zoals verkeer, slecht weer of drukte bij de winkelier kunnen leiden tot vertragingen. Als je bestelling meer dan 45 minuten te laat is, laat het ons dan hier weten.

Bestellingen die binnen twintig minuten van de oorspronkelijke geschatte bezorgtijd aankomen, worden als op tijd beschouwd en worden niet terugbetaald wanneer je contact opneemt met support.

Chatondersteuning is niet beschikbaar in alle landen. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op via de app nadat je inlogt.

Contact opnemen met support

Contact opnemen met support

Contact opnemen met support