Mijn bestelling is nooit aangekomen

Als je de bestelling niet hebt ontvangen en deze door de bezorger in de app is gemarkeerd als voltooid, kun je rechtstreeks contact opnemen met de bezorger. Dit doe je door in het bestelscherm te tikken op Help of in het startscherm op Naar Help. Volg de instructies op het scherm.

Je kunt ook de lokale support van Uber Eats bellen voor hulp.

Als je bestelling NIET als voltooid is gemarkeerd in de app, kun je als volgt contact opnemen met de bezorger:

1. Ga naar het scherm voor het volgen van de bestelling en tik in de kaart op Contact.
  2. Kies of je wilt bellen of een sms'je wilt sturen.