Gratis bezorgingspromotie

Of een vergelijkbare lokale valuta

ALGEMENE VOORWAARDEN

• Gebruikers van de app kunnen bestellen bij restaurants onder het gedeelte Geen bezorgkosten ("Geselecteerde Restaurants"). Voor deze bestellingen betalen gebruikers geen bezorgkosten ("de promotie").
  • Als onderdeel van de promotie worden de standaard bezorgkosten (en geen andere vergoedingen zoals servicekosten) voor een beperkte tijd kwijtgescholden voor de volgende bestelling van de gebruiker bij het geselecteerde restaurant. De bestelling kan worden gecombineerd met andere bestellingen, waardoor u mogelijk langer moet wachten. Er kunnen bepaalde uitsluitingen van toepassing zijn.
  • De promotiecode is niet geldig als het gebruikersaccount enige beperking of restrictie ondervindt in het toepassen van de promotiecode.
  • De promotie is van toepassing op zowel nieuwe als bestaande gebruikers van de app.
  • De promotie is alleen van toepassing bij de geselecteerde restaurants. Als een restaurant meerdere filialen heeft, is de promotie alleen van toepassing op het specifieke filiaal dat is aangegeven in de geselecteerde restaurants. Het is mogelijk dat geselecteerde restaurants maar een beperkte tijd in de promotie worden getoond. Ook zijn geselecteerde restaurants aan verandering onderhevig.
  • De promotie kan niet worden ingewisseld voor geld.
  • Deze promotie geldt alleen voor de bezorgkosten. De gebruiker blijft verplicht om alle andere kosten in verband met de bestelling te betalen, waaronder de kosten van de geselecteerde items.
  • Deze Algemene Voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd, geannuleerd en opgeschort door Uber Eats.