Betalen met PayPal

Volg deze stappen in de app om PayPal als betaalmethode aan je account toe te voegen:

1. Tik op Account en vervolgens op Wallet.
  2. Tik op Betaling toevoegen.
  3. Kies PayPal.
  4. Voer je e-mailadres of telefoonnummer in voor je PayPal-account.

Je kunt ook via de website PayPal aan je account toevoegen. Log in op je account en ga naar het gedeelte voor betaalmethodes. Kies Betaalmethode toevoegen en vervolgens PayPal.

Als PayPal niet wordt vermeld als betalingsoptie, kan het zijn dat de regio of de landcode van je apparaat niet is ingesteld op een van de PayPal-landen van Uber.

Als je problemen hebt met het toevoegen van PayPal aan je Uber-account, kun je ons dit hier laten weten.