Wat is het annuleringsbeleid van Uber Eats?

Met de Uber Eats-app kun je bestellingen annuleren zonder contact op te nemen met support. Als je de bestelling annuleert, worden er misschien kosten in rekening gebracht.

Je kunt als volgt een bestelling via de app annuleren:

1. Ga naar het scherm met de status van je bestelling en tik op Bestelling annuleren.
  2. Er verschijnt een pop-up om te bevestigen dat je wilt annuleren en om je eventuele kosten te laten zien.
  3. Tik op Bestelling annuleren.
  4. Selecteer de reden van annuleren en tik op Klaar.

Doe het volgende om de kosten voor de bestelling te controleren:

1. Tik in de menubalk onderaan op het betalingsbewijs om de bestelpagina te bekijken.
  2. Scrol omlaag tot je de geannuleerde bestelling hebt gevonden.
  3. Tik op Betalingsbewijs bekijken.