How does the delivery charge work on Uber Eats?

Deze kosten maken deel uit van de bezorgkosten. Deze worden in rekening gebracht door het restaurant en kunnen bestaan uit:

Bezorgkosten
Deze kosten variëren op basis van je locatie. U betaalt minder voor restaurants in de buurt en u weet altijd hoeveel voordat u een restaurant selecteert.

Servicekosten
Een toeslag die verandert op basis van de grootte van je bestelling, meestal 10% van het winkelmandje, berekend op basis van het totaal voordat promoties of kortingen worden toegepast. Er kan ook een minimum- en/of maximumbedrag van toepassing zijn op de servicekosten zoals weergegeven op het scherm met informatie over de kosten.

Toeslag voor kleine bestellingen
Voor de meeste restaurants geldt een toeslag voor bestellingen onder een bepaald bedrag. Restaurants kunnen hun eigen kosten instellen, dus het bedrag varieert. Je kunt de toeslag verwijderen door meer items toe te voegen.