Veelgestelde vragen over vouchers voor evenementen

Bedankt voor je interesse in Uber-vouchers! Dit voucherprogramma is ontworpen om transport- en bezorgregelingen voor groepsevenementen makkelijker te maken. Lees de onderstaande informatie als je vragen hebt over het programma. Ga anders naar event.uber.com om je evenementvouchers in te stellen.

Wat zijn vouchers?

Vouchers kunnen worden gebruikt om passagiers of eters te voorzien van tegoed dat ze kunnen gebruiken in de app voor elk evenement, zoals bruiloften, verjaardagen, conferenties en meer. Je kunt vouchers voor dergelijke evenementen aanmaken door naar event.uber.com te gaan.

Dit programma is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. We hopen dit aanbod in de toekomst uit te breiden naar meer steden en landen.

Ik wil vouchers maken namens mijn organisatie. Is daar een apart proces voor?

Ja, er is een apart product voor organisaties en zakelijke doeleinden. Als je je aanmeldt voor Uber for Business en vouchers aanmaakt, ontvang je hogere uitgaven en tegoedlimieten dan voor consumenten.

Als je namens je organisatie vouchers wilt maken, ga je naar onze pagina voor Uber for Business-vouchers.

Wat voor vouchers kan ik aanmaken?

Je kunt vouchers aanmaken voor ritten of maaltijden.

Met rittenvouchers kun je ritten via Uber betalen voor je gasten. Je kunt ook beperkingen instellen voor de datums (en tijden) waarop vouchers geldig zijn, de waarde van de vouchers en de ophaal- en afzetlocaties. Op dezelfde manier kun je voor Uber Eats het bedrag beperken dat door vouchers wordt gedekt.

Hoe kan ik vouchers distribueren?

Zodra je vouchers zijn gemaakt, kun je de voucherlink/-code kopiëren en delen met je gasten. Gasten klikken vervolgens op de link om de voucher te accepteren en toe te voegen aan hun Uber-account. Gasten kunnen ook de onderstaande stappen volgen om de code rechtstreeks aan hun Uber-account toe te voegen:

1. Ga naar Wallet in de Uber/Uber Eats-app.
  2. Scrol omlaag naar Vouchers.
  3. Selecteer Vouchercode toevoegen.

* Deze vouchers zijn alleen voor privé-distributie en persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om ze te gebruiken voor marketing, wederverkoop, social media of openbare berichten. *

Kan ik mijn evenementvouchers aanpassen of beperken?

Ja. Bij het aanmaken van je evenementvoucher kun je kiezen hoeveel vouchers je wilt aanmaken en het bedrag dat elke voucher moet dekken. Voor rittenvouchers kun je ook de ophaal- en afzetlocaties beperken.

Hoe vaak wordt er iets in rekening gebracht en wordt er iets in rekening gebracht voor ongebruikte vouchers?

Aan het einde van elke dag brengen we op basis van de waarde van de gebruikte vouchers een bedrag in rekening op je creditcard. Er geldt een tegoedlimiet van $ 3000 voor alle gebruikers. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor ongebruikte vouchers.

Hoe kan ik controleren of Uber beschikbaar is voor mijn evenement?

1. Open de Uber-app en tik op Ritten maken.
  2. Voer de ophaal- en afzetlocaties voor je evenement in
  3. Controleer de wachttijd in de app en zoek op de kaart naar auto-pictogrammen om te zien hoeveel chauffeurs in de buurt beschikbaar kunnen zijn. We raden je aan deze controle van tevoren uit te voeren op de dag van de week en op het moment dat je evenement is gepland om een idee te krijgen of het een drukke tijd op het platform is.