Een groepsbestelling plaatsen

Wanneer je een groepsbestelling start, ontvang je een deelbare link waarmee meerdere mensen items kunnen toevoegen aan dezelfde bestelling. Je kunt voor iedereen betalen of elke gast voor het eigen deel laten betalen.

Een groepsbestelling plaatsen:

1. Log in op de Uber Eats-app of ga naar ubereats.com.
  2. Kies bij welke winkelier je wilt bestellen.
  3. Selecteer Groepsbestelling in de app of Groepsbestelling starten op ubereats.com.
  4. Bewerk eventueel de gegevens van de groepsbestelling, zoals het bezorgadres, een eventuele deadline waarbinnen iedereen items kan uitkiezen of een bestedingslimiet. Je kunt er ook voor kiezen om voor iedereen te betalen of de rekening te delen.
  5. Selecteer Gasten uitnodigen. Je krijgt dan een link die je naar de groep kunt sturen.
  6. Voeg je eigen items toe.
  7. Nadat iedereen items heeft toegevoegd, selecteer je Bestelling bekijken en Afrekenen.
  8. Als de groepsbestelling klaar is, selecteer je Bestelling vergrendelen en doorgaan. Als je de bestelling vergrendelt, kunnen gasten geen items meer bewerken of toevoegen. Als de bestelling nog niet klaar is, selecteer je Ga terug.
  9. Controleer de bezorggegevens nog eens en klik op Volgende.
  10. Selecteer Groepsbestelling plaatsen.

Deelnemen aan een groepsbestelling:

1. Open het sms-bericht dat je hebt gekregen om mee te doen aan de groepsbestelling.
  2. Tik op Meedoen aan bestelling.
  3. Voeg je items toe aan de winkelwagen.
  4. Volg de instructies op het scherm.