Betaalmethode wijzigen

Als u de betaalmethode voor een al bezorgde bestelling wilt veranderen, vul dan hieronder het merk en de laatste vier cijfers in van de creditcard die u wilt gebruiken. Voor bestellingen die niet zijn bezorgd, kunnen we de betaalmethode niet wijzigen.

Als u nog geen bestelling hebt geplaatst, kunt u uw betaalmethode wijzigen in de app.

1. Nadat u de items die u wilt bestellen heeft toegevoegd, tikt u op "AFREKENEN".
  2. Scrol naar beneden en tik op de betaalmethode
  3. Selecteer de betaalmethode die u wilt gebruiken
  4. Let op: U kunt een betaalmethode toevoegen door te tikken op Betaalmethode toevoegen.
  5. Controleer je gegevens en tik op "BESTELLING PLAATSEN"